Azad Khan

Sinds 1981 fysiotherapeut. In 1993 samen met drie collegaīs ( Ron Chang, Ad Goedhart en Brigitte Arntz) de praktijk voor fysiotherapie MCN Noord opgericht.
Na zijn studie heeft hij een opleiding Manuele Therapie gevolgd in de Verenigde Staten. Ook is hij gespecialiseerd in hoofd-, nek- en kaakgewrichtsklachten.
De behandeling van patiŽnten met (chronische) pijnklachten van de wervelkolom heeft zijn bijzondere interesse.
In de loop der jaren heeft hij zich verdiept in de zgn. " bio-psycho-sociale" benadering van chronische pijn.

Bis vincit, qui se vincit in victoria (Publicus Syrus)
(Vertaling: "Tweemaal overwinnaar is hij, die bij een overwinning zichzelf overwint")

Flexibiliteit en een goede verdeling tussen draaglast en draagkracht zijn van groot belang om klachten de baas te zijn!!Accenten binnen Fysiotherapie MCN:

De begeleiding van patiŽnten met rugklachten, whiplash gerelateerde klachten en patiŽnten met kaakgewrichtsklachten.
Ook geeft hij training in het omgaan met stress-spanning en chronische pijn.

Nevenactiviteiten:

Naast zijn patiŽntenzorg in de praktijk is Azad Khan actief betrokken bij de opleiding van aankomende fysiotherapeuten (stagebegeleider) en begeleiding van studenten fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam (afstudeeropdrachten).

Bovendien is hij actief als redacteur van het tijdschrift Fysioscoop waar hij, samen met Anda van Stegeren, een regelmatige bijdrage levert
(AenA Select) en artikelen publiceert.


Ook organiseert hij samen met zijn collega A. Feenstra geaccrediteerde bij-en nascholingsactiviteiten voor fysiotherapeuten ( K&F Congresorganisatie).

Azad Khan is tevens medeoprichter en bestuurslid van de Nederlandse Stichting Friends Indeed. Een organisatie met als doel " Een Thuis, Een School , Een Toekomst". Geef ieder kind een kans op een toekomst! Middels het steunen van kleine en overzichtelijke projecten tracht Friends Indeed een bijdrage te leveren. www.friendsindeed.nl

Terug naar de beginpagina


website stichting friendsindeed

Terug naar de beginpagina