Ad Goedhart,

In 1986 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar te Amsterdam en sindsdien full time werkzaam als fysiotherapeut. Sinds 1993 is Ad partner in de maatschap fysiotherapie MCN.
Ad houdt zich op dit moment met name bezig met het behandelen en revalideren van patiŽnten met knieletsels. Daarnaast begeleidt hij patiŽnten met hartproblemen waarbij de richtlijnen hartrevalidatie uitgangspunt vormen. Uiteraard is hiervoor de benodigde bij en nascholing gevolgd. In het verlengde van beide specialisaties ligt het geven van algemene conditietraining. Individuele doelstellingen of wensen van u worden in het schema verwerkt. De mogelijkheid tot een conditietest eventueel aangevuld met een lichamelijk onderzoek is aanwezig. De conditietraining wordt in kleine groepen gegeven.

Naast bovengenoemde specialisaties is Ad geregistreerd therapeut in de "orthopedische geneeskunde".

"De orthopedische geneeskunde houd zich bezig met het nauwkeurig diagnostiseren van letsels van het bewegingsapparaat. hoe verfijnder de diagnostiek , hoe gerichter de behandeling kan plaatsvinden.

Ad wordt regelmatig geconsulteerd door huisartsen en patienten op het moment dat het stellen van een diagnose problemen geeft."

Klik op deze link om naar de site van de Nederlandse akademie voor orthopedische geneeskunde (CYRIAX) te gaan.

Terug naar de beginpagina