MedischCentrumNoord
Groepsfoto van de praktijk. Van links naar rechts ziet u:
Boven vlnr: Brigitte Arntz, Els Brugman, Ad Goedhart, Rob 
	     de Vries, Nicolas van Brussel, Bas Wiebenga
	     en Dick Sier.
Onder vlnr: Ron Chang, Yvonne Zwolle en Azad Khan

Welkom op de nieuwe homepage van Fysiotherapie Medisch Centrum Noord.

---Ga voor onze vernieuwde site naar www.fysiomcn.nl of bel 020-6320220 voor meer informatie---


De fysiotherapiepraktijk MCN is sinds februari 1992 gevestigd aan de Loenermark 162-165 te Amsterdam Noord. Oprichters van deze praktijk zijn: B. Arntz, R.P.F. Chang, A. Goedhart en A. Khan.
Tevens zijn op dit moment werkzaam in de praktijk: Nicolas van Brussel, Rob de Vries, Yvonne Zwolle en Bas Wiebenga.

De praktijk wordt secretarieel ondersteund door Els Brugman die iedere dag tot 13.30 uur bereikbaar is.

In 1993 vestigden zich in dit centrum twee huisartsen (L. Buijs en F. Hoppenbrouwer).
In 1998 vestigde ook een arts voor orthopedische geneeskunde (B. Berkhout) zich op deze locatie. Dick Sier verzorgt in de praktijk de Oefentherapie/Mensendieck .

Zo is in de loop der jaren een multidisciplinair team ontstaan.

In het MCN staat een brede fysiotherapeutische zorg voor patiŽnten vanuit de visie dat een actieve deelname van de patiŽnt aan zijn/haar herstel essentieel is. Hiervoor worden vele cursussen en workshops gevolgd, is er een moderne oefenzaal met apparaten geschikt voor optimale revalidatie en worden vele activiteiten ontplooid die verschillende patiŽntengroepen kunnen bedienen. Een goed, liefst ontspannen contact met de patiŽnt, de verwijzend arts en onderling draagt naar ons idee bij aan een optimale zorg.


Op deze website kunt u informatie vinden over de verschillende specialisaties die op de praktijk worden uitgeoefend door de werkzame fysiotherapeuten. Daarnaast is er onder het kopje ziektebeelden een selectie te vinden van de meest voorkomende ziektebeelden binnen onze praktijk en vindt u links naar de bijbehorende patiŽntenverenigingen.
Via de link Uw eerste afspraak wordt de mogelijkheid geboden om uw eerste danwel vervolg afspraak met ons te maken. Tevens is hier een uitgebreide routebeschrijving te vinden met plattegrond.

Het doel van deze site is het goed informeren van de patiŽnten en andere belangstellenden. Daarnaast de bezoeker van deze site op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en de praktijk.


Naar boven