Artrose van de knie

Heeft u wel eens/de laatste tijd last van uw knie? Is uw knie dan pijnlijk en stijf?
Heeft u last van uw knie wanneer u begint met lopen of juist na inspanning?
Heeft u wel eens aan artrose gedacht?
U heeft er misschien wel eens mensen over horen praten. Wellicht is bij u de diagnose "artrose van de knie" al gesteld. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Wat kan en mag ik nu nog met mijn knie doen en wat niet?

Dit voorlichtingsprogramma is opgesteld om u informatie te geven over artrose en de gevolgen hiervan. Verder wordt er ingegaan op de mogelijkheden die fysiotherapie u kan bieden.

Als u een snelle verbinding heeft klik dan
hier (3,3Mb) om het hele voorlichtingsprogramma te downloaden.

Als u een tragere verbinding heeft kunt u het voorlichtingsprogramma hier (0,9Mb) downloaden zonder oefeningen voor de knie ondersteund met foto's.

Wilt u deze oefeningen toch apart downloaden klik dan hier (2,5Mb) (dit kan even duren).

Wij raden u aan, nadat u een bestand heeft gekozen, voor de optie "opslaan" te kiezen om zo het bestand na het downloaden vanaf uw harde schijf "off-line" te kunnen lezen.

Dit voorlichtingsprogramma is geschreven door Eva Blewanus, Bastiaan Plomp en Marlies Schönermarck, studenten fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Voor vragen, advies of een behandeling kunt u uw huisarts of fysiotherapeut raadplegen. Of bel: 020-6320220 of mail naar: info@fysiotherapie-amsterdam.nl